projektH2O

info@projekt-h2o.eu

Rólunk

Cégünkről

Cégünk teljes körű vízkezeléssel foglalkozik. Német széles körű ipari vízkezelési tapasztalatokkal, technológiai háttérrel rendelkezünk, melyet közép-európai gyártással ötvözünk a gazdaságosabb és gyorsabb megoldások elérése végett. Személyre szabott, megoldást biztosítunk vízrendszerek és gőzrendszerek hatékony és gazdaságos üzemeltetéséhez. Egyéni elképzeléseket is hatékonyan megvizsgálunk és a lehetőségek szerint megvalósítjuk.

Cégünk felépítése garantálja, hogy koncentrált figyelmet biztosítunk ügyfeleink egyéni kívánságira. Függetlenül attól, hogy mekkora a projekt mérete.

Ügyfeleink

Vevőkörünket olyan cégek alkotják, amelyek fontosnak tartják a folyamatos, gazdaságos üzemelést. Hozzáértésünk nem csak elméleti, hanem több európai országban évek alatt szerzett tapasztalatokra épül.

Termékeink

Termékeink, technológiáink megfelelnek a legmagasabb világszínvonalnak. Minden általunk gyártott és forgalmazott vegyi anyag összhangban van az uniós technikai és élelmiszeripari követelményekkel. A folyamatos szakmai fejlődést és termékfejlesztést több európai szakemberrel, laboratóriummal való együttműködés biztosítja.